Gebruik en hoeveelheid 

Heeft u wasparfum of textielspray van Horomia in huis, maar weet u niet precies hoe u dit het beste kunt gebruiken? Lees dan verder!

  

IN DE WASMACHINE: 

Wanneer u uw favoriete geur heeft uitgekozen, wilt u natuurlijk direct beginnen met wassen. Dat kan! 

Het is belangrijk om de wasparfum eerst goed te schudden voordat u het in de wasmachine aanbrengt. De hoeveelheid wasparfum die u gebruikt is tussen de 10 en 20 ml. Dit hangt af van de hoeveelheid was die in de trommel zit en hoe sterk u de geur wilt ruiken. Het middel mag in dezelfde bak gegoten worden als waar voorheen de wasverzachter in ging. 

 

MET DE HAND: 

Wasparfum kan ook gebruikt worden bij het doen van een handwas. Ook hier is het belangrijk dat u de inhoud eerst goed door schudt. 

Doseer ook hier tussen de 10 tot 20 ml per 5 liter water. Let er op dat u de wasparfum pas toevoegt tijdens de laatste spoelbeurt. Het is aan te raden om hierbij beschermende handschoenen te gebruiken. 

  

IN DE DROGER: 

U kunt de wasparfum, in tegenstelling tot wasverzachter, ook gebruiken in de wasdroger.

Hier heeft u wel een drogerbal of drogerdoek voor nodig. Giet een paar druppels wasparfum op de bal of doek en plaats deze bij de natte was in de droger en draaien maar! 

 

Horomia textiel spray

Naast wasparfum produceert Horomia ook textiel sprays.

Textiel spray kunt u gebruiken voor stoffen die u niet in de wasmachine kunt wassen, maar toch lekker fris wilt laten ruiken. Voorbeelden hiervan zijn: Gordijnen, auto-interieurs, stoffering en kleding wat niet iedere keer gewassen hoeft te worden na een keer dragen. De spray is alcohol en gas vrij, wat ervoor zorgt dat gevoelige stoffen zoals zijde en kasjmier niet beschadigd raken. 

 

De spray is vrij eenvoudig te gebruiken. Voordat u de spray gebruikt, dient u de fles goed te schudden. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten goed met elkaar vermengen. De spray dient u rechtstreeks op de stof te sprayen met een afstand van ongeveer 20 cm. Zorg ervoor dat u de spray in rechte banen aanbrengt om het resultaat te optimaliseren.